arrow_drop_up arrow_drop_downZoekt u een makelaar voor een waardebepaling?

De 'No Cure, No Pay' verkoopmakelaar uit Den Haag

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Geen (makelaars)kosten voor u indien er niet wordt verkocht

De waardebepaling makelaar

Meren Makelaardij begint te alle tijden met een gratis waardebepaling, die u nergens toe verplicht. De vrijblijvende waardebepaling is een wezenlijk onderdeel om tot een juiste verkoopstrategie te komen.

Bij het formuleren van mogelijke verkoopstrategieën wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie en de mogelijke opties worden aan u voorgelegd. De samenwerking begint dus al in het voorbereidende stadium. In het eerste stadium begrijpen wij dat u nog aan het oriënteren bent en de mogelijkheden aan het overwegen bent die in uw situatie het beste passen.

Over de waardebepaling

De waardebepaling is een cruciaal instrument voor u als aankomend verkoper van uw eigen woning. Meren Makelaardij maakt bij het uitvoeren van de waardebepaling rekening met alle mogelijk factoren die van invloed zijn op de waarde van uw woning. Belangrijke factoren hierbij zijn de grootte van uw woning en de aard van uw woning. Denk hierbij aan het onderscheid tussen een appartement, maisonnette of eengezinswoning. Uiteindelijk bepaalt de markt de uiteindelijke ‘marktwaarde’. De WOZ-waarde blijft echter de meest betrouwbare indicator voor de waarde van een woning. Echter wordt de WOZ jaarlijks aangepast en kan er veel gebeuren binnen een jaar. Daarnaast kan het ook zijn dat de jaarlijkse indicatie vanuit WOZ ook niet altijd klopt. Wij houden rekening met de actuele ontwikkelingen en kijken naar beschikbare data in uw wijk. Bij het uitvoeren van de waardebepaling, kijken wij uiteraard naar de staat en mogelijkheden van uw woning.

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Den Haag!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Wat na de waardebepaling?

U staat vrij om te doen met uw woning wat u zelf wilt. U kunt er altijd voor kiezen uw woning te laten verkopen door Meren Makelaardij. Wij zorgen voor de juiste strategie, promotie van de vermelding op internet en de contractuele afhandeling van de verkoop. Wilt u meer informatie, dan kunt u direct ons online contactformulier invullen. Wij zijn tevens op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

Delano Jansen uit Den Haag
 

null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties: