Verkopen

Wilt u uw huis verkopen? Neem hiervoor direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze VBO-makelaars. U kunt hiervoor direct bellen, ons contactformulier invullen of mailen naar info@merenmakelaardij.nl.

Waarom uw huis verkopen via Meren Makelaardij?

  1. Met ons basispakket kunt u uw huis gratis verkopen
  2. Met ons plus of geavanceerde pakket zijn ook de bezichtigingen geregeld
  3. Wij zijn erkend VBO makelaar
  4. Gratis Funda vermelding
  5. Eventueel ook promotie op de zakelijke markt

Ergens onduidelijkheden over? Wij ontnemen u alle zorgen! Neem contact met ons op en onze medewerkers, adviseurs en makelaars helpen u. Wij zorgen ook voor de juiste overeenkomsten en begeleiding tot aan de overdracht bij de notaris.

Hoe een verkoop beginnen?

Neem hiervoor direct contact met ons op. U dient een keuze te maken uit onze 3 pakketten. Wilt u uw woning volledig gratis verkopen? Kies dan voor het basispakket. U kunt ons online formulier invullen, telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen naar sales@merenmakelaardij.nl. Geef altijd het adres, zoveel mogelijk gegevens en uw persoonlijke verwachtingen aan ons door. De vermelding kan vrij snel worden geplaatst, maar er vindt altijd een korte screening of beoordeling plaats. Wij dienen u ook te voorzien van belangrijke informatie over onze dienstverlening. Dit om onduidelijkheden te voorkomen en ervoor te zorgen dat het verkoopproces goed verloopt.

Alle soorten huizen. Ook verhuurde woningen!

U kunt alle soorten woonhuizen te koop aanbieden via Meren Makelaardij. Ook als er sprake is van leegstand of als het huis is verhuurd, dan kunt u uw woning of ander vastgoed te koop zetten bij Meren Makelaardij. Voor verhuurde woningen verzorgen wij indien nodig extra promotie onder investeerders.

En of u in een kleine studio, groot appartement, tussenwoning of landhuis woont. Meren Makelaardij verkoopt alle soorten woningen. Wij werken ook landelijk, dus wij zijn ook niet afhankelijk van de locatie van het vastgoed.