Veelgestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen van Meren Makelaardij. Heeft u andere vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Wat houdt 'no cure, no pay' in?

Wij rekenen geen kosten aan u als woningverkoper, indien u vanwege onvoorziene omstandigheden, uw woning niet kunt verkopen. Denk hierbij aan onverwachte veranderingen, waardoor een verkoop niet meer relevant of nodig is voor u. Bijvoorbeeld als u voor een nieuwe baan naar een andere stad moest verhuizen, maar deze baan gaat niet door. Maar ook als de uitgebrachte biedingen niet voldoen aan uw verwachtingen, kunt u kosteloos het traject stopzetten.

Waar wordt mijn huis aangeboden?

Uiteraard zal uw woning op Funda geplaatst worden. Het is daarnaast mogelijk om uw huis ook aan te bieden aan bedrijven en investeerders, welke deel uitmaken van het (privé) netwerk van Meren Makelaardij. Van deze optie kunt u optioneel gebruik maken. Meren Makelaardij zal uw woning niet zonder uw toestemming aanbieden in ons netwerk.
Wanneer kunnen er kosten aan mij in rekening worden gebracht?
Op het moment dat uw woning (naar verwachting) is verkocht, is er sprake van een definitieve verkoop. Na afloop van het traject, zal een factuur naar u worden gestuurd. Dit factuur wordt verzonden in het stadium dat u de mogelijke winst/overwaarde van uw oude woning aan u is overgemaakt. Daarnaast wordt het factuur tijdig verzonden. U kunt het factuur dan gebruiken voor uw belastingaangifte.
arrow_drop_up arrow_drop_down