Over ons

Meren Makelaardij is een landelijk opererende makelaar die ervoor zorgt dat zowel particuliere woningeigenaren als bedrijven alle soorten woningen kunnen verkopen. Meren Makelaardij beschikt als VBO makelaar over veel kennis en ervaring van zowel de openbare woningmarkt als de vrij gesloten offmarket woningmarkt. Wij onderscheiden ons door een betaalbare dienst aan te bieden voor de verkoop van uw woning. Waar veel makelaars de courtage of fee nog volledig aan de verkopende partij doorberekenen, betaald bij Meren Makelaardij enkel de kopende partij een kleine fee. Hiermee passen wij ons volledig aan op de huidige ontwikkelingen in de woningmarkt.

Wat maakt onze makelaarsdienst uniek?

  • Landelijk opererende VBO makelaar die gratis Funda vermelding aanbiedt
  • Courtage wordt bij Meren Makelaardij doorberekend aan de kopende partij
  • Wij bieden een transparante en eerlijke verkoop
  • Wij benutten zowel online als offline kanalen voor een goede verkoop
  • Begeleiding door VBO makelaar
  • Makelaar die zich aanpast aan de huidige woningmarkt en mogelijke kosten aan de koper doorberekend

Wat kunt u verwachten van ons?

Meren Makelaardij is een makelaar net als elk ander makelaar. Maar de manier waarop meren Makelaardij haar diensten levert is anders georganiseerd dan de meeste andere makelaars. Wij werken landelijk. Daarbij bieden wij een Funda vermelding kosteloos aan. Uw aanmelding is altijd vrijblijvend. Na aanmelding krijgt u een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek op afstand of bij u thuis. Wij delen onze strategie beknopt en het staat u uiteraard vrij om erna te bepalen of u uw woning door Meren Makelaardij wilt verkopen. Mocht u voor ons kiezen, dan wordt uw woning zowel op onze website als op Funda vermeldt. U krijgt volledig inzicht in de binnenkomende biedingen.

Waar verdient Meren Makelaardij aan?

Meren Makelaardij past zich volledig aan op de huidige situatie. Op dit moment rekenen wij dus een courtage of fee aan de kopende partij. Hier merkt de verkopende partij verder niets aan. Aan de kopende partij wordt een kleine fee als bijdrage in rekening gebracht. Deze kosten kunnen door de koper worden meegefinancierd dankzij onze gunstige constructie.

Stel dat een koper een bod uitbrengt van €145.000 euro, dan zit ín dit bedrag een kleine fee van 2% inbegrepen. De fee bedraagt in dit geval €2.900. De kopende partij kan dit bedrag meefinancieren bij een eventuele hypotheekaanvraag. Het totale bedrag van €145.000 zal ook op de verkoopovereenkomst worden opgenomen. Als de verkoper en koper akkoord zijn met de verkoopovereenkomst, dan wordt deze naar de notaris overgedragen om het passeren vlekkeloos te laten verlopen.