arrow_drop_up arrow_drop_down
Over Meren Makelaardij

De No Cure, No Pay makelaar

Geschiedenis & Missie

Meren Makelaardij is een Haagse Makelaar die actief is in de gehele regio Haaglanden voor de verkoop van woningen en bedrijfsvastgoed. Het makelaarskantoor is een familiebedrijf wat van oudsher is ontstaan uit een ondernemend bouwbedrijf. Een huis heeft tijdens ons werk dus altijd centraal gestaan. Hierdoor weten we dus precies hoe we de mooiste eigenschappen van een huis kunnen belichten.
Over de afgelopen jaren:

"Het waren leuke en fijne jaren, waarin we onze passie langzaam hebben verlegd richting de rol van makelaar. Het is gebleken dat het verbinden van de juiste partijen in het bloed kan zitten. We zijn dus de makelaarswereld ingerold en na wat omscholing vinden we dit inmiddels het allerleukste om te doen." Aldus oprichter Michael van der Meer.

Over nu en het heden:

Inmiddels heeft Meren Makelaardij een mooie positie in de lokale makelaarsregio Haaglanden. Vanuit ons kantoor worden dagelijks vele cliënten en partners geholpen bij het verkopen van woningen en bedrijfspanden. Het belangrijkste doel van Meren Makelaardij:

"Het uiterste uit elke woning te halen om woning-eigenaren, en dus ook onze cliënten, een zo goed mogelijke positie te geven bij verhuizing of in het verdere leven."