Over ons

Meren Makelaardij is een online makelaar die ervoor zorgt dat particulieren en bedrijven vastgoed kunnen verkopen aan zowel de openbare markt als de offmarket. Meren Makelaardij beschikt over veel kennis en ervaring van zowel de openbare woningmarkt als de wat geslotener offmarket. Wij merken dat veel beleggers en opkopers niet graag in de rij staan voor de huizen op de grotere woningmarkt. Daarom trachten wij met ons biedingsplatform naast de reguliere particulieren ook gericht de zakelijke markt te betrekken.

Wat maakt onze makelaarsdienst uniek?

  • Garantie op een transparante en eerlijke verkoop
  • Een makelaar die zowel online als offline mogelijkheden optimaal benut
  • Geen zorgen dankzij begeleiding van erkende makelaars
  • Flexibele verkoop op de manier die past bij de verkoper en de woning
  • Makelaar die zich aanpast aan de huidige markt en mogelijke kosten aan de koper doorberekend

Wat kunt u verwachten van ons?

Meren Makelaardij is een makelaar net als elk ander makelaar. Maar de manier waarop de dienst wordt geleverd is totaal anders georganiseerd. Zo werken wij landelijk en online. Daarnaast bieden wij onze dienstverlening aan via een vrijblijvend biedingsplatform. Tot zowel verkoper als koper tevreden zijn en er dus nog geen deal is, is er nog niets zeker. Daarom focust Meren zich op de infrastructuur en gerichte promotie om zowel de verkoper als koper te helpen naar een marktconforme deal waar men in de nabije toekomst met volle tevredenheid op zal terugkijken.

Funda niet nodig maar wel mogelijk bij Meren

Meren Makelaardij heeft de mogelijkheid om uw woning te vermelden op Funda. In de huidige vastgoedmarkt kan dit echter averechts werken en het leidt niet altijd tot een beter bod op uw woning. Het hangt af van het soort woning, de staat van onderhoud en vooral de locatie van u woning om te bepalen of een openbare vermelding wellicht tot nog betere biedingen leidt. Wij geven daar u een advies over en u bepaald zelf wat u wilt! Voor een vermelding op Funda wordt mogelijk een klein bedrag in rekening gebracht.

Hoe verdient Meren Makelaardij

Meren Makelaardij past zich volledig aan op de huidige situatie. Op dit moment rekenen wij dus geen kosten aan woningeigenaren die hun huis wensen te verkopen.

Wij rekenen achteraf een relatief kleine fee aan de kopende partij. Dit bedrag hangt af van de koopsom. Als er dus een fee van 2% wordt aangehouden op een deal met een koopsom van €149.000, dan zal de fee aan de koper €2.980,- bedragen. Dit zijn gangbare bedragen voor het verwerven van een woning. Aan de verkoper zullen geen kosten worden doorberekend, tenzij er gebruik wordt gemaakt van een ondersteunende betaalde vermelding op de openbare woningsites.