Makelaar in Zeeheldenkwartier?

De 'No Cure, No Pay' verkoopmakelaar voor Laakkwartier

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Zoekt u een makelaar in Zeeheldenkwartier Den Haag?


Voor het verkopen tegen de beste voorwaarden bent u bij Meren Makelaardij aan het juiste adres. Dankzij onze persoonlijke aanpak en transparante werkwijze bent u exact op de hoogte van het verloop van het verkoopproces. Deze start namelijk met het uitvoeren van een waardebepaling, die wij gratis & vrijblijvend uitvoeren. Nadat wij onze werkwijze en strategie hebben toegelicht, bijvoorbeeld tijdens de woningopname, heeft u alle tijd om onze strategie in overweging te nemen. En mocht u akkoord zijn gegaan met een verkoop door Meren Makelaardij, dan zullen wij zorgen voor het juiste beeld- en tekstmateriaal voor o.a. de online promotie. Uw wensen en verwachtingen staan centraal gedurende de gehele verkoop. Mocht u gedurende het verkoopproces moeten afzien van de verkoop, dan is dit bij Meren Makelaardij te alle tijden mogelijk. Daarom noemen wij onszelf ook een ‘no cure, no pay makelaar’.

Meren Makelaardij is echter in de te huren als makelaar in de gehele regio Haaglanden. Mocht u in een ander deel van Den Haag wonen, dan is dat geen probleem. Meren Makelaardij is actief in de gehele regio Haaglanden van Scheveningen tot Nootdorp en Delft. De makelaars van Meren Makelaardij hebben ruimschoots ervaring in Den Haag.

Ook gedurende de onderhandelingen kunt u rekenen op de best mogelijke zorg met betrekking tot het volledig benutten van de maximale mogelijkheden van uw woning. Meren Makelaardij zorgt ervoor dat uw woning op waarde wordt ingeschat. Bij afronding van de verkoop zorgen wij voor de juiste contracten en zullen het proces bewaken om de verkoop op de juiste manier af te ronden.

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Zeeheldenkwartier!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject


null

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.
null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"


Delano Jansen uit Den Haag
arrow_drop_up arrow_drop_down