Makelaar Ypenburg

De 'No Cure, No Pay' verkoopmakelaar uitYpenburg

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag gratis een vrijblijvende waardebepaling aan

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Makelaar Ypenburg

Op zoek naar een makelaar in Ypenburg? Meren Makelaardij is de makelaar die actief is in de wijk Ypenburg Den Haag. Onze makelaars beschikken over lokale kennis en zijn hierdoor continue op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Wij vinden het belangrijk om u het gehele traject op de hoogte te houden. Daarom werken wij met twee makelaars aan uw woning. Zo is er altijd een makelaar aanwezig die u direct op de hoogte kan brengen van nieuwe ontwikkelingen. Wij weten hoe spannend de verkoop van een woning kan zijn en daarom doen wij er alles aan om de verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij ontzorgen u daarbij het gehele traject van A tot Z. En met twee makelaars kunnen wij zo de potentiële kopers van uw huis uitstekend informeren over de woning die hij bezoekt.

Meren Makelaardij beschikt over een groot netwerk van woningzoekers en gebruikt daarnaast alle kanalen om uw woning in Ypenburg tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Wij zijn zo zeker van ons zaak dat wij altijd op No Cure No Pay basis werken. U betaald ons dus alleen wanneer wij uw woning ook echt daadwerkelijk verkocht hebben. We brengen dus geen opstartkosten in rekening bij de start van de verkoop van uw woning.


null

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Ypenburg!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

Delano Jansen uit Den Haag
arrow_drop_up arrow_drop_down