Makelaar Vruchtenbuurt in Den Haag?

De 'No Cure, No Pay' makelaar voor Vruchtenbuurt in Den Haag

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Zoekt u een makelaar in Vruchtenbuurt Den Haag?

Zoekt u een goede makelaar die uw woning voor de juiste prijs zal verkopen? Wij bieden volwaardige makelaarsdiensten aan onder ‘No Cure, No Pay’.

Na een korte woningopname wordt een waardebepaling uitgevoerd en de verkoopstrategie met u besproken. Pas als u hier iets voor voelt en achter ons plan staat, zetten wij uw huis in de verkoop. Daarnaast rekenen wij geen opstartkosten en kunt u gedurende de verkoop op ieder gewenst moment stoppen met de verkoop. Waarom zult u zich afvragen? Wij willen u niet met onnodige kosten opzadelen, indien uw persoonlijke situatie onverwachts wijzigt gedurende het verkoopproces. Daarnaast delen wij in de 1e en vrijblijvende intakefase ons plan met u. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en zult al op de hoogte zijn van de waarde waarvan wij vrij zeker weten dat u dat voor uw woning zult krijgen.

En Meren Makelaardij is niet alleen actief in Vruchtenbuurt. Ook in andere delen van Den Haag verkopen wij vaak woningen, denk aan Laakkwartier, Spoorwijk, Ypenburg of Bezuidenhout. Eigenlijk in alle delen van Den Haag zijn wij goed bekend met de recente ontwikkelingen en de mogelijkheden van verkoop.


null

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Vruchtenbuurt!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

Delano Jansen uit Den Haag

 

null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

arrow_drop_up arrow_drop_down