Makelaar Statenkwartier Den Haag

De 'No Cure, No Pay' verkoopmakelaar van Statenkwartier

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Makelaar Statenkwartier in Den Haag?

Meren Makelaardij is de No Cure, No Pay makelaar in Statenkwartier. Mocht uw woning niet worden verkocht, dan zullen er dus ook geen makelaarskosten in rekening worden gebracht. Daarnaast voeren wij volledig gratis een vrijblijvende waardebepaling uit. Op basis van de uitkomst van de waardebepaling en het delen van de mogelijke verkoopstrategieën, kunt u volledig vrijblijvend een keuze maken om door te gaan met Meren Makelaardij.


De verkoop van woningen vindt normaal gesproken plaats via openbare websites zoals Funda. Uiteraard promoot Meren Makelaardij uw woning ook via deze weg. Echter bieden wij op uw verzoek woningen ook aan bij andere partijen en netwerken, waarin kopers zich bevinden. Denk hierbij aan makelaars met vaste klanten/kopers, vastgoedbedrijven die willen transformeren of beleggers. Dankzij deze extra optie die Meren Makelaardij u te bieden heeft, kunt u uw huis bij een grotere doelgroep in de aandacht brengen. En dat heeft weer positief effect op het aantal biedingen en natuurlijk de hoogte van van de biedingen. Dit vergroot tevens het aantal verkoopstrategieën, zodat u meer zekerheid van uw woning tijdig en tegen de gewenste voorwaarden zal worden verkocht.


null

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Statenkwartier!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Waardebepaling aanvragen
Contact opnemen

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

Delano Jansen uit Den Haag
arrow_drop_up arrow_drop_down