Makelaar Scheveningen

De 'No Cure, No Pay' verkoopmakelaar van Scheveningen

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Makelaar Scheveningen

Heeft u een makelaar in Scheveningen nodig voor de verkoop van uw huis? Meren Makelaardij is het makelaarskantoor dat actief is in Scheveningen Den Haag. Onze makelaars beschikken hierdoor over lokale kennis en zijn dan ook op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Scheveningen wordt steeds populairder en dat zien we ook terug in de verkopen. Over biedingen zijn normaal geworden en de snelheid van verkoop is vliegensvlug.

Wij weten hoe spannend de verkoop van uw huis kan zijn. De verkoop van één huis is normaal gesproken de grootste verkoop dit u doet in uw leven. Daarom moet alles op rolletjes lopen en niks aan het toeval worden overgelaten. Daarom werken wij per woning altijd met twee makelaars. Zo is er altijd een makelaar die u direct op de hoogte brengt van de laatste ontwikkelingen. Wij ontzorgen onze verkopers dan ook het gehele traject van A tot Z. Met twee makelaars kunnen wij naast u ook de potentiële kopers van uw huis uitstekend informeren over de woning die hij of zij bezoekt.

Meren Makelaardij beschikt naast grote verkoopkanalen als Funda ook over een groot netwerk van woningzoekers in uw wijk. Zo kunnen wij snel schakelen en het maximale resultaat behalen uit de verkoop van uw huis. Wij zijn zo zeker van de verkoop van uw woning in Scheveningen, dat wij volledig op No Cure No Pay basis werken. U betaalds ons dus alleen wanneer wij uw woning ook daadwerkelijk hebben verkocht. Wij brengen dus vooraf zoals de meeste makelaars geen opstartkosten in rekening bij de verkoop van uw woning.

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay basis, dus geen risico’s!
 • Sociale en vriendelijke makelaars met lokale kennis!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekers!
 • Onze klanten beoordelen ons met maar liefst een 9,6!
 • Verzekerd van het beste bod op uw huis!

  Heeft u interesse in een verkoop samen met Meren Makelaardij? Neem contact op of vraag direct een waardebepaling aan:

  Waardebepaling aanvragen
  Contact opnemen  Onze werkwijze

  1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

  U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

  2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

  Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

  3. Bezichtigingen & onderhandelingen

  Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

  4. Verkoopovereenkomst & overdracht

  Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

  null

  Kom met Meren Makelaardij in contact!

  Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

   

  "Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

  Delano Jansen uit Den Haag
  arrow_drop_up arrow_drop_down