Makelaar Loosduinen Den Haag

De 'No Cure, No Pay' verkoopmakelaar van Loosduinen

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Makelaar Loosduinen in Den Haag?

Als de makelaar van Loosduinen rekenen wij alleen makelaarskosten als uw woning daadwerkelijk wordt verkocht. Mocht u onvoorzien moeten stoppen met de verkoop van uw huis, dan zullen er dus geen makelaarskosten in rekening worden gebracht. Daarom zijn wij een No Cure, No Pay makelaar. En ook de gratis waardebepaling is volledig vrijblijvend.

Na het uitvoeren van de waardebepaling zullen de mogelijke verkoopstrategieën volledig vrijblijvend met u worden besproken. Uw wensen staan in alle fasen uiteraard centraal. Indien u akkoord gaat met de verkoopstrategie, dan zullen wij starten met de volgende fase.

Één van de extra opties die Meren Makelaardij u te bieden heeft, is het aanbieden van uw woning aan extra kopers die niet actief zijn op openbare websites zoals Funda. Uiteraard is en blijft Funda de grootste bron van potentiële kopers. Echter leert onze ervaring dat dankzij onze aanpak, uw woning sneller is verkocht en u meer garantie heeft op het door u gewenste bod. Want hoe meer serieuze bezichtigingen en potentiele kopers uw woning aantrekt, des te gunstiger is uw onderhandelingspositie.

Uiteraard zijn wij erg flexibel in de aanpak om uw woning te verkopen. Elke woning heeft zijn unieke eigenschappen, van locatie tot de staat van het huis. Waar de kopers zich bevinden die het meest voor uw woning over hebben, hangt af van veel factoren. Dankzij onze actuele en brede marktkennis, kunnen wij u daarover in een vroeg stadium adviseren.


null

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Statenkwartier!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject


Heeft u interesse in een verkoop samen met Meren Makelaardij? Neem contact op of vraag direct een waardebepaling aan:

Waardebepaling aanvragen
Contact opnemen


Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

Delano Jansen uit Den Haag
arrow_drop_up arrow_drop_down