Makelaar in Leidschendam?

De 'No Cure, No Pay' verkoopmakelaar voor Leidschendam

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct vrijblijvende een gratis waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Zoekt u een makelaar in Leidschendam?

Zoekt u een makelaar zonder opstartkosten en wel met de juiste begeleiding om uw woning te verkopen voor het beste bod? Meren Makelaardij is actief in Leidschendam en beschikt over veel ervaring en lokale marktkennis in Leidschendam. En pas als u woning is verkocht, zullen er makelaarskosten in rekening worden gebracht. Zo bent u er zeker van dat u geen kosten maakt mocht er in de verkoopfase iets gebeuren, waardoor u moet afzien van de verkoop van uw huis.

Gratis waardebepaling & formuleren verkoopstrategie

Gedurende de verkoop zorgen wij voor een degelijke verkoopstrategie. U kunt contact met ons opnemen, waarna een gratis waardebepaling wordt uitgevoerd. Tijdens de opname delen wij u onze bevindingen van zowel de staat van uw woning, maar vooral ook de prijs waarvoor wij overtuigd zijn het voor dat bedrag te kunnen verkopen. Zo lichten wij de strategie toe en kunt u volledig vrijblijvend   de tijd nemen om onze strategie en werkwijze in u op te nemen. En mocht u akkoord gaan, dan zullen wij zorgen voor het juiste beeldmateriaal en content. De promotie gaat via online kanalen zoals Funda en uiteraard zit de plaatsing op Funda ook in ons makelaarspakket.

Gedurende alle verkoopfasen nemen wij een adviserende rol in, maar voeren alles uit wat is besproken met u als onze cliënt. Heeft u ergens vragen over of twijfels? Geen enkel probleem. Onze persoonlijk aanpak zorgt ervoor dat wij beschikken over alle informatie over uw situatie. Wij zijn dan ook discreet als het gaat om de informatie die u ons geeft. U kunt dan ook rekenen op de beste zorg bij het bewaken van uw onderhandelingspositie.


null

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Leidschendam!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Meren Makelaardij is in alle delen van Leidschendam en de omliggende plaatsen actief. Dus kunt u ook gebruik maken van onze makelaarsdiensten mocht in bijvoorbeeld in Leidschendam of Den Haag.

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

Delano Jansen uit Den Haag
arrow_drop_up arrow_drop_down