Makelaar Laakkwartier in Den Haag?

De 'No Cure, No Pay' verkoopmakelaar voor Laakkwartier

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag gratis een vrijblijvende waardebepaling aan

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Makelaar Laakkwartier in Den Haag?

Meren Makelaardij is de makelaar in Laakkwartier te Den Haag. Als woningmakelaar werken wij voornamelijk voor cliënten in Den Haag. Met onze actuele kennis van de Haagse woningmarkt, zorgen wij ervoor dat u het maximale resultaat behaald uit uw woning. De verkoop bestaat uit 4 fasen en fase 1 is volledig vrijblijvend en kosteloos. Dit bestaat uit een woningopname en een waardebepaling. In dit kennismakingsgesprek delen wij in het kort onze visie met betrekking tot de verkoopstrategie. U zit dus nergens aan vast, totdat u precies weet hoe wij uw woning het beste kunnen verkopen. Uw persoonlijke wensen staan ten alle tijden centraal. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of vul ons digitale contactformulier in. Onze vastgoedmakelaar zal in dat geval binnen een werkdag contact met u opnemen.

Meren Makelaardij is echter in de te huren als makelaar in de gehele regio Haaglanden. Ook als u woont in omliggende delen binnen de prachtige stad Den Haag, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het verleden zijn wij al zeer regelmatig actief geweest in omliggende delen van de prachtige stad Den Haag. Bijvoorbeeld in Spoorwijk, Schilderswijk of Voorburg waar wij regelmatig cliënten helpen met advies of de verkoop van een woning.


null

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Laakkwartier!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

Delano Jansen uit Den Haag
arrow_drop_up arrow_drop_down