Makelaar Laakkwartier in Den Haag?

Een betaalbare makelaar waar u grotendeels zelf kunt bepalen wat u zelf wilt doen of juist alles uit handen wilt geven aan onze VBO makelaar

Meren Makelaardij is de makelaar in Laakkwartier te Den Haag. Als woningmakelaar werken wij voornamelijk voor cliënten in Den Haag. Met onze actuele kennis van de Haagse woningmarkt, zorgen wij ervoor dat u het maximale resultaat behaald uit uw woning. De verkoop bestaat uit 4 fasen en fase 1 is volledig vrijblijvend en kosteloos. Dit bestaat uit een woningopname en een waardebepaling. In dit kennismakingsgesprek delen wij in het kort onze visie met betrekking tot de verkoopstrategie. U zit dus nergens aan vast, totdat u precies weet hoe wij uw woning het beste kunnen verkopen. Uw persoonlijke wensen staan ten alle tijden centraal. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of vul ons digitale contactformulier in. Onze vastgoedmakelaar zal in dat geval binnen een werkdag contact met u opnemen.

Meren Makelaardij is echter in de te huren als makelaar in de gehele regio Haaglanden. Ook als u woont in omliggende delen binnen de prachtige stad Den Haag, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het verleden zijn wij al zeer regelmatig actief geweest in omliggende delen van de prachtige stad Den Haag. Bijvoorbeeld in Spoorwijk, Schilderswijk of Voorburg waar wij regelmatig cliënten helpen met advies of de verkoop van een woning.

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • Gratis huis verkopen
  Als VBO makelaar bieden wij meerdere pakketen aan, waarbij u met ons goedkoopste pakket al gratis uw huis kunt verkopen
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Den Haag!
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Voor maximaal resultaat

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor een maximaal resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

Gratis verkoop mogelijk

Met ons goedkoopste pakket kunt u uw huis gratis verkopen