Makelaar in Leidschendam?

Zoekt u een makelaar in Leidschendam?

Zoekt u een makelaar zonder opstartkosten en wel met de juiste begeleiding om uw woning te verkopen voor het beste bod? Meren Makelaardij is actief in Leidschendam en beschikt over veel ervaring en lokale marktkennis in Leidschendam. En pas als u woning is verkocht, zullen er makelaarskosten in rekening worden gebracht. Zo bent u er zeker van dat u geen kosten maakt mocht er in de verkoopfase iets gebeuren, waardoor u moet afzien van de verkoop van uw huis.

Gratis waardebepaling & formuleren verkoopstrategie

Gedurende de verkoop zorgen wij voor een degelijke verkoopstrategie. U kunt contact met ons opnemen, waarna een gratis waardebepaling wordt uitgevoerd. Tijdens de opname delen wij u onze bevindingen van zowel de staat van uw woning, maar vooral ook de prijs waarvoor wij overtuigd zijn het voor dat bedrag te kunnen verkopen. Zo lichten wij de strategie toe en kunt u volledig vrijblijvend   de tijd nemen om onze strategie en werkwijze in u op te nemen. En mocht u akkoord gaan, dan zullen wij zorgen voor het juiste beeldmateriaal en content. De promotie gaat via online kanalen zoals Funda en uiteraard zit de plaatsing op Funda ook in ons makelaarspakket.

Gedurende alle verkoopfasen nemen wij een adviserende rol in, maar voeren alles uit wat is besproken met u als onze cliënt. Heeft u ergens vragen over of twijfels? Geen enkel probleem. Onze persoonlijk aanpak zorgt ervoor dat wij beschikken over alle informatie over uw situatie. Wij zijn dan ook discreet als het gaat om de informatie die u ons geeft. U kunt dan ook rekenen op de beste zorg bij het bewaken van uw onderhandelingspositie.

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • Gratis huis verkopen
  Als VBO makelaar bieden wij meerdere pakketen aan, waarbij u met ons goedkoopste pakket al gratis uw huis kunt verkopen
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Leidschendam!
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Meren Makelaardij is in alle delen van Leidschendam en de omliggende plaatsen actief. Dus kunt u ook gebruik maken van onze makelaarsdiensten mocht in bijvoorbeeld in Leidschendam of Den Haag.

Voor maximaal resultaat

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor een maximaal resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

Gratis verkoop mogelijk

Met ons goedkoopste pakket kunt u uw huis gratis verkopen