Verkoopmakelaar Den Haag

De 'No Cure, No Pay' makelaar van Den Haag & omstreken

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Geen (makelaars)kosten voor u indien er niet wordt verkocht

Verkoopmakelaar Den Haag


Als verkoopmakelaar zorgt Meren Makelaardij voor het behalen van het maximale resultaat van uw woning. Onze adviseurs en makelaars zijn actief in de gehele regio Haaglanden. Wij zijn een no cure no pay makelaar en dat houdt in dat wij geen opstartkosten rekenen. Pas nadat de verkoop is afgerond zullen makelaarskosten in rekening worden gebracht.

Meren Makelaardij is gespecialiseerd in het verkoopproces van woningen en vastgoed. De verkoop bestaat uit 4 fasen en wij zorgen voor een effectief verloop van alle fasen. Als fase 1 en fase 2 wordt doorlopen met de juiste marktkennis, dan zult u er de vruchten van plukken gedurende de onderhandelingen en de afronding van de verkoop.

Ook als u in de regio woont, bent u natuurlijk van harte welkom. Wij verkopen regelmatig woningen in Nootdorp, Delft, Zoetermeer en uiteraard alle delen van Den Haag. Bel ons voor meer informatie!null


Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?


 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Den Haag!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en ook nog eens flink boven de vraagprijs. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. Ze waren altijd goed bereikbaar en ook de koper van mijn huis was zeer te spreken over het contact en het snelle schakelen.

De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

Jeffrey Olsthoorn uit Den Haag
arrow_drop_up arrow_drop_down