Huis verkopen Den Haag

De 'No Cure, No Pay' makelaar van Den Haag & omstreken

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Geen opstartkosten

Vraag gratis een vrijblijvende waardebepaling aan

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Huis verkopen in Den Haag?

Meren Makelaardij haalt het maximale uit de verkoop van uw woning! In alle stappen van de verkoop van uw huis zorgen wij voor de juiste uitkomst. Van het formuleren van de verkoopstrategie tot aan de overdracht. Meren Makelaardij zorgt ervoor dat uw woning op de juiste manier gepresenteerd wordt op bijvoorbeeld Funda. En wij denken inhoudelijk al met u mee bij het voorbereiden van uw woning. Wij passen al in het voorbereidende stadium onze vastgoedkennis toe.


Maximaal resultaat

Nadat u woning is bezichtigd door de juiste potentiële kopers, bewaakt Meren Makelaardij uw onderhandelingspositie gedurende de onderhandelingen. Valt er nog meer uit te halen of is het beter om nog even te wachten tot er zich meer geïnteresseerden melden? Wij zijn erg meegaand in uw ideeën en wensen. Onze makelaars adviseren u, maar uiteraard bepaald u te allen tijde zelf hoe en welke acties worden ondernomen.

\

null
Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Den Haag!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

Delano Jansen uit Den Haag
arrow_drop_up arrow_drop_down