arrow_drop_up arrow_drop_down
Gratis taxatie voor uw woning?

De 'No Cure, No Pay' verkoopmakelaar uit Den Haag

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Gratis taxatie voor uw woning?

Meren Makelaardij start het helpen en begeleiden van (potentiële) cliënten altijd met de uitvoering van een gratis waardebepaling. Het zou vreemd zijn als u akkoord gaat met de diensten van een makelaar, als u niet bewust van de gekozen verkoopstrategie. En de strategie hangt mede samen met de uitkomst van de waardebepaling. De waardebepaling kijkt namelijk ook naar de actuele ontwikkelingen in uw buurt of gemeente. En bij het uitvoeren van dergelijke analyses komt meestal naar voren welke strategieën goed werken voor woningen in dezelfde omgeving. Natuurlijk wordt volledig rekening gehouden met het type woning waarin u woont. Een appartement is uiteraard heel wat anders dan een eengezinswoning.

Taxatie & waardebepaling

Het uitvoeren van de waardebepaling wordt ook wel de taxatie genoemd. De uitkomst van dit proces dient te resulteren in een taxatiewaarde, al hoeft dit niet het geval te zijn. Meren Makelaardij gebruikt meerdere erkende taxatierapporten die wij naast onze eigen analyse leggen. Meestal zien wij geen grote afwijkingen tussen verschillende taxatierapporten en kunnen wij met zekerheid de getaxeerde waarde uitbrengen.

Meren Makelaardij voert gratis een taxatie uit voor uw woning. Vult u hiervoor ons digitale contactformulier in en geef zoveel mogelijk informatie aan ons door. Uiteraard zullen wij er binnen één werkdag naar kijken en contact met u opnemen.

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Den Haag!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Uw opties na de taxatie?

U staat vrij om te doen met uw woning wat u zelf wilt. U kunt er altijd voor kiezen uw woning te laten verkopen door Meren Makelaardij. Wij zorgen voor de juiste strategie, promotie van de vermelding op internet en de contractuele afhandeling van de verkoop. Wilt u meer informatie, dan kunt u direct ons online contactformulier invullen. Wij zijn tevens op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.
null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 


null"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

Delano Jansen uit Den Haag