arrow_drop_up arrow_drop_down
Gratis online waardebepaling

voor uw woning? Neem direct contact met ons op!

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Gratis online waardebepaling voor uw woning?

U wilt een online waardebepaling aanvragen? Meren Makelaardij voert de waardebepaling altijd gratis uit, voorafgaand aan het verkooptraject.

De waardebepaling is een belangrijk instrument om te bepalen wat het maximale resultaat zal zijn met betrekking tot de verkoop van uw woning. Nadat wij de waardebepaling hebben uitgevoerd delen wij onze bevindingen en de beste verkoopstrategie met u. Buiten het gegeven dat Meren Makelaardij geen opstartkosten in rekening brengt en het feit dat wij een ‘no cure, no pay makelaar’ zijn, bieden wij in feiten dus gratis waardebepalingen aan. Echter leert onze ervaring dat wij hierdoor juist meer actuele marktkennis hebben en hierdoor meer garantie kunnen geven op een goede uitkomst. Wij zien het uitvoeren van gratis waardebepalingen dan ook niet als een risico.

Wat is dan het verschil met een online waardebepaling?

Een online waardebepaling houdt geen rekening met de staat van uw woning. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer? Dan zal een digitale waardebepaling dit gegeven niet meenemen in de waarde. Andersom werkt dit ook zo, want heeft u een renovatiewoning, dan zal een online waardebepaling ook een goed beeld geven van de waarde van uw woning.

Toch worden digitale waardebepaling wel gebruikt bij taxaties. Dit is ook logisch, omdat de basiswaarde van uw woning wel degelijk door de actuele ontwikkelingen in uw omgeving sterk correleren met de grootte van uw woning en ook het aantal slaapkamers. De vierkante meterprijs is wellicht de belangrijkste factor en een digitale waardebepaling kan hier zeker waardevol in zijn. Meren Makelaardij biedt u echter een geavanceerde waardebepaling, waarbij een digitale waardebepaling een onderdeel is van de algehele taxatie,

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Den Haag!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject


Uw opties na de taxatie?

U staat vrij om te doen met uw woning wat u zelf wilt. U kunt er altijd voor kiezen uw woning te laten verkopen door Meren Makelaardij. Wij zorgen voor de juiste strategie, promotie van de vermelding op internet en de contractuele afhandeling van de verkoop. Wilt u meer informatie, dan kunt u direct ons online contactformulier invullen. Wij zijn tevens op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.
null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 
"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"
Delano Jansen uit Den Haag