arrow_drop_up arrow_drop_down
Goedkope makelaar Den Haag

De 'No Cure, No Pay' verkoopmakelaar in Den Haag

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

No Cure No Pay Makelaar

Bent u op zoek naar een goedkope makelaar in Den Haag. Meren makelaardij is de betaalbare makelaar uit Den Haag. Wij werken op No Cure No Pay basis. Het voordeel hiervan is dat wij er alles aan zullen doen om uw huis tegen de hoogst mogelijke opbrengst te verkopen. Zo bent u er van verzekerd dat u een betaalbare makelaar heeft die u alleen betaald bij een succesvolle verkoop van uw woning.  Wij zijn actief in geheel Den Haag en beschikken over lokale kennis op wijkniveau. Zo zijn en blijven we continue op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

De verkoop van een huis is een serieuze zaak. Wij weten dan ook hoe fijn het is om overal goed van op de hoogte te worden gehouden. Daarom werken wij het gehele verkoopprijs met twee makelaars op uw huis. Zo is er altijd iemand aanwezig die u direct op de hoogte kunt brengen van de laatste ontwikkelingen. Of het nu is middels een whatsapp berichtje, telefoontje of e-mail. Wij ontzorgen u het gehele traject en zijn heel de dag keihard aan het werk om uw huis tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Wij ontzorgen u het gehele traject, zodat u alleen maar rustig kunt wachten tot uw huis verkocht is.

Meren Makelaardij is één van de goedkoopste makelaar van Den Haag en bovendien ook nog eens één van de snelst verkopende. Wij beschikken namelijk naast de reguliere verkoopkanalen zoals Funda ook over een groot netwerk van woningzoekende die in uw straat op zoek zijn. Zo kunnen wij uw woning aan een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht brengen waardoor we een zo optimaal mogelijke verkoop behalen. Biedingen van boven de vraagprijs zijn vaak eerder regel dan uitzondering.

null


Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Den Haag!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject


Heeft u interesse in een verkoop samen met Meren Makelaardij? Neem contact op of vraag direct een waardebepaling aan:

Waardebepaling aanvragen
Contact opnemenOnze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 08:30 uur tot 17:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 737 0462. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"

Delano Jansen uit Den Haag