arrow_drop_up arrow_drop_down
Estate makelaar uit Den Haag

De 'No Cure, No Pay' Estate Makelaar uit Den Haag

Voor het hoogste bod

Onze verkoopstrategie is maatwerk voor het maximale resultaat!

Gratis waardebepaling

Vraag direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aan.

No Cure, No Pay

Makelaarskosten alleen bij een succesvolle verkoop

Estate makelaar uit Den Haag

Zoekt u een estate makelaar die het maximale haalt uit uw vastgoed? Meren is uw Estate makelaar in regio Haaglanden voor ieder type vastgoed. Wij verkopen zakelijk bedrijfsvastgoed, bedrijfspanden en uiteraard ook woningen.


Wij zijn gespecialiseerd in zowel openbare woningverkopen alsmede verkoop via ons eigen gesloten netwerk. Ons netwerk bestaat uit investeerders, beleggers en makelaars die ook op hun beurt weer vaste contacten hebben met diverse maatschappijen. Het gaat in dit geval om verschillende typen vastgoed, waar onze verkoopmethodiek vaak tot een hogere verkoopprijs leidt. Voor woningen wordt de verkoop grotendeels ingezet via online kanalen zoals Funda. Bedrijfsvastgoed kan ook prima via Funda verkocht worden, maar toch halen wij soms hogere biedingen uit verkoop via specifieke zakelijke partijen in de markt. Kortom: wij verkopen uw vastgoed niet zomaar met één advertentie, maar gaan echt op zoek naar de juiste kopers.

Meren vastgoedmakelaar uw estate makelaar in regio Den Haag & Haaglanden. Wij zijn zeer actief in plaatsen als Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg-Leidschendam en Rijswijk. Veel ervaring hebben we in de potentie die vastgoed heeft in onze regio, maar uiteraard kunt u ons ook inhuren in andere delen van de randstad. Wij hebben regelmatig verkopen begeleidt in bijvoorbeeld Rotterdam of Leiden. Schroom dus niet en neem direct telefonisch contact met ons op óf vul ons online contactformulier.


null

Waarom kiezen voor Meren Makelaardij?

 • No Cure No Pay
  Geen makelaarskosten of opstartkosten als er geen verkoop plaatsvindt.
 • Gratis waardebepaling
  Gratis vrijblijvende waardebepaling & strategiebepaling
 • Snelle verkoop
  Snelst verkopende makelaar in Den Haag!
 • Zeer groot netwerk met woningzoekende!
  Naast Funda verkopen wij ook binnen eigen netwerk voor garantie op het beste bod
 • Persoonlijk contact & lokale marktkennis
  Sociale en vriendelijke makelaars die beschikken over lokale marktkennis!
 • Goede beoordeling
  Onze klanten beoordelen ons met een 9,6!
 • Transparante werkwijze
  Wij houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen gedurende het gehele traject

Onze werkwijze

1. Gratis vrijblijvende waardebepaling & kennismaking

U kunt volledig vrijblijvend en gratis een waardebepaling aanvragen bij Meren Makelaardij. Ook het kennismakingsgesprek, waarin wij onze waarde en strategie toelichten, is gratis en volledig vrijblijvend. Deze fase wordt ook wel de ‘woningopname’ genoemd.

2. Beeld- en tekstmateriaal presenteren & promoten

Mocht u akkoord gaan met onze voorwaarden en verkoopstrategie, dan starten wij met het verzamelen van de juiste teksten en beeldmateriaal voor de promotie van uw huis. Wij plaatsen uw vermelding uiteraard ook op Funda.

3. Bezichtigingen & onderhandelingen

Als de juiste potentiële kopers u woning hebben bezichtigd, is de kans het grootst dat u een goed bod zult ontvangen. Meren Makelaardij behartigd uw belangen hierbij en zorgt ervoor dat uw onderhandelingspositie optimaal zal worden benut.

4. Verkoopovereenkomst & overdracht

Mocht u tevreden zijn over het verloop en akkoord zijn gegaan met het beste bod voor uw woning, dan kan de verkoop worden gesloten. Dit bestaat uit het opstellen en ondertekenen van het (tijdelijke) verkoopcontract.

null

Kom met Meren Makelaardij in contact!

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ons telefoonnummer is 070 2055416. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken door ons te mailen via info@merenmakelaardij.nl of via de volgende opties:

 

null

"Meren Makelaar heeft mijn huis heel snel verkocht en toch wel vrijwel het maximale eruit gehaald. Ze hebben mijn woning zowel op Funda als in het gesloten netwerk aangeboden, waardoor het verkoopproces zeer vlot is verlopen. De woningprijzen stijgen momenteel de pan uit in Nederland en ik heb ook gewoon nog meer ervoor gekregen als mijn buren een jaar geleden. De makelaar verdient een dikke pluim hiervoor en het persoonlijke ongedwongen contact heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan Meren Makelaar iedereen aanraden!"